Gossip

Brad Pitt îi dă mesaje lui Jennifer Aniston! Ce are de spus?

Brad Pitt îi dă mesaje lui Jennifer Aniston! Ce are de spus?

Brad Pitt and Jennifer Aniston arrive at the 52nd Annual Emmy Awards at the shrine auditorium in Los Angeles, CA, USA on September 11, 200. Photo by ABACAPRESS.COM

Dovadă de maturitate! În 2005 divorţau şi se aflau în mijlocul unui scandal hollywoodian nemaivăzut, Brad fiind acuzat de infidelitate, iar Jen plângându-şi de milă pe la toate televiziunile. Acum, însă, lucrurile s-au calmat între ei şi au o relaţie chiar bună. Brad Pitt şi Jennifer Aniston pe când formau un cuplu Cine spune asta? O sursă din anturajul celor doi, care a declarat pentru UsWeekly că Brad a sunat-o, recent, pe prima lui soţie, actriţa Jennifer Aniston. Chipurile, actorul de 53 de ani a făcut rost de numărul de telefon al lui Aniston pentru... a-i ura la mulţi ani. Asta deşi Jen se afla la momentul respectiv într-o vacanţă cu soţul ei în Los Cabos.

Culmea este că mesajele de la Brad au continuat să apară şi după aniversarea de la începutul lunii februarie a lui Jen. Cei doi foşti ar fi făcut schimb de câteva mesaje, Brad simţind nevoie să i se confeseze fostei soţii. ”Brad i-a spus că trece printr-o perioadă foarte grea din cauza despărţirii de Angelina şi au schimbat câteva mesaje în care au vorbit despre trecutul lor”.

O altă sursă susţine, însă, că Brad n-a căutat deloc numărul lui Aniston din simplul motiv că-l avea deja, cei doi păstrând o relaţie amicală de-a lungul anilor. ”Au o relaţie OK şi au păstrat legătura.”, spune respectiva sursă, care precizează şi că actualul soţ al lui Jen, actorul Justin Theroux, nu are nimic împotrivă ca cei doi foşti să se audă din când în când, căci el ştie că „soţia lui doar încearcă să fie drăguţă”.

O ipoteză credibilă, din moment ce-ntr-un interviu din 2015 Aniston declara că ea şi Brad au păstrat o relaţie de prietenie şi că, din în când, se aud la telefon.

foto: arhivă OK!