News

Brad Pitt îi dă un ultimatum Angelinei Jolie să semneze actele de divorţ. Ce riscă actriţa?

Brad Pitt îi dă un ultimatum Angelinei Jolie să semneze actele de divorţ. Ce riscă actriţa? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sunt aproape trei ani de când au depus actele de divorţ, căutând să pună punct, legal vorbind, mariajului lor. Totuşi, dintr-un motiv sau altul, divorţul nu s-a pronunţat nici astăzi, iar Brad Pitt s-a săturat de această situaţie!

Potrivit presei internaţionale, Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei Jolie în cazul divorţului lor, cerându-i să nu mai tegiverseze lucrurile şi să facă în aşa fel încât să se respecte ultimul termen al divorţului. O sursă a menţionat că Brad e ”sătul şi obosit” de manvrele Angelinei de a „tegiversa lună de lună” şi o ameninţă pe aceasta cu amenda dacă nu va duce lucrurile la bun sfârşit.

”El a fost incredibil de răbdător pe întregul proces de divorţ, cu toate că i-au fost încercate limitele în mai multe ocazii. Dar i-a ajuns şi, deşi e o persoană calmă, a primit picătura care i-a umplut paharul. S-a săturat de faptul că Ange încearcă să schimbe lucrurile şi să amâne, lună de lună, divorţul lor. În acest proces de divorţ, Brad se simte ”jucat” de Angelina”, spune o sursă din anturajul lor.