News

Brad Pitt şi Angelina Jolie părăsesc Hollywood-ul. Vezi unde vor locui!

Brad Pitt şi Angelina Jolie părăsesc Hollywood-ul. Vezi unde vor locui!

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 05: Actress/director Angelina Jolie Pitt (L) and husband actor Brad Pitt arrive at the AFI FEST 2015 presented by Audi opening night gala premiere of Universal Pictures' "By The Sea" at the Chinese Theatre on November 5, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Celebrul cuplu are de gând să se mute, alături de cei şase copii, din Los Angeles, în primăvară. Motivul? Brad Pitt are de filmat la pelicula ”World War Z”, iar Angi vrea ca familia să-i fie alături. Angelina Jolie Pitt şi Brad Pitt Cei opt se vor muta în Londra, acolo unde Brad va lucra pentru nişte secvenţe din următoarea sa peliculă. Şi se pare că vânătoarea de casă a început deja!

Şi să nu vă gândiţi că cele două staruri au de gând să locuiască în chirie! Angi şi Brad îşi doresc să cumpere o casă în Londra, însă, se pare că, încă nu au găsit o locuinţă potrivită. ”Vor să cumpere, însă încă nu au găsit un loc care să le fie pe plac şi să corespundă nevoilor lor.”, a declarat un apropiat de-al cuplului, care a menţionat şi că locuinţa trebuie să fie prevăzută cu un garaj la subsol.

Cât despre planurile de viitor ale Angelinei Jolie, acelaşi apropiat a povestit că aceasta nu are de gând să accepte vreun rol, ci va profita de şederea în Londra pentru a se concentra pe munca umanitară.

george clooney casa sonning
Casa soţilor Clooney

O zonă potrivită pentru cei doi ar fi Sonning, acolo unde prietenii lor, George şi Amal Clooney, deţin o propietate de 10 milioane de dolari.