News

Brad Pitt şi Jennifer Aniston plănuiesc o nuntă?

Brad Pitt şi Jennifer Aniston plănuiesc o nuntă?

Au trecut cincisprezece ani de la divorţul Brad Pitt - Jennifer Aniston, unul dintre cuplurile preferate de la Hollywood. Mulţi încă nu le pot uita povestea şi îşi doresc ca mirajul dintre ei să se reaprindă. Acum, veştile sunt surprinzătoare.

Fanii au fost încântaţi când la începutul anului au apărut zvonurile care dădeau ca sigură împăcarea dintre Brad şi Jennifer, mai ales după ce s-au întâlnit la premiile SAG din Los Angeles, iar atingerile lor au fost surprinse de cei prezenţi acolo.

„Se iubesc foarte mult, iar această nouă legătură pe care o împărtăşesc este din ce în ce mai puternică”, a declarat o sursă pentru revista Heat la acea vreme.

Cu toate astea, lucrurile nu sunt chiar simple, având în vedere că şarmantul blond a făcut-o să sufere pe Jennifer în 2005, când a lăsat-o pentru Angelina Jolie, acesta fiind motivul principal al separării. După ruptura de Angelina, Brad şi-a îndreptat atenţia către Jennifer. Ba mai mult, a început să fie nelipsit din casa ei, fie că era petrecerea de Crăciun sau o altă sărbătoare.

"Nu cred că ea a încetat cu adevărat să-l iubească, chiar dacă Brad i-a frânt inima când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. A durat mult timp, dar ea l-a iertat pentru toate, iar asta a ajutat-o să meargă mai departe ", a dezvăluit unul dintre prietenii lui Aniston.

Acum, apropiaţii celor doi vorbesc de o nuntă ce ar urma să se întâmple în viitorul apropiat, dar despre care Brad şi Jennifer preferă să păstreze tăcerea.

Jurămintele ar urma să fie făcute pe o plajă din Cabo Mexic. „Nu vor să facă nimic public până nu va avea loc. Brad îşi doreşte cel mai mult acum să se liniştească şi să trăiască fericit alături de sufletul său pereche”, a spus una dintre surse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările