Gossip

Bradley Cooper are cinci sfârcuri?

de admin

Este mărturisirea cu care starul a şocat publicul prezent la emisiunea lui Ellen DeGeneres aseară, când s-a dezbrăcat la cămaşă pentru a arăta un al treilea sfârc.

Faimosul actor de 37 de ani le-a dezvăluit şi pe următoarele două sfârcuri – de pe braţ şi de pe picior – în timpul discuţiei relaxate cu Ellen, stârnind atât reacţii amuzate, cât şi confuzie.

Din fericire, ciudăţenia lui Bradley a fost demascată în finalul emisiunii, cele două vedete recunoscând că este doar o farsă specifică perioadei de dinainte de Sărbători. Tipic american.

Comentarii

Articole asemănătoare

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.