Gossip

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

de admin

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Ca la 40 de ani! Chipeşul actor s-a bucurat de o noapte de pomină în Las Vegas, miercuri, unde a petrecut doar cu prietenii lui, precum Jonah Hill ori Miles Tellar. Nici urmă de iubita lui mai tânără cu 18 ani, lucru care a dat şi mai multă veridicitate zvonului că el şi Suki s-au despărţit după 2 ani de relaţie.

Conform surselor E!, nici frumoasa britanică nu a putut să-l ţină lângă ea pe starul din „American Sniper”, care a mai avut relaţii cu Jennifer Esposito (cu care a fost însurat un an), Renee Zellwegger şi Zoe Saldana. Culmea, despre cei doi se zvonea chiar că s-ar fi logodit şi chiar pregătit să devină soţ şi soţie!

Realitatea, însă, ni-l arată pe Bradley foarte fericit cu prietenii lui în Las Vegas. După ce au participat la concertul lui Elton John de la Colosseum, el şi Jonah, Miles, Todd Phillips, Brett Ratner şi Jeff Beacher au descins spre un club, Surrender, unde au băut bere şi au dansat toată noaptea. Grupul lucrează împreună pentru un nou film, “Arms & the Dudse”, produs de Bradley.

În acest timp, să spunem, Suki Waterhouse nu pare să se simtă prea supărată în urma zvonitei despărţiri de actor. Şi-a făcut remarcată prezenţa la premiera filmului „Insurgence” în New York, luni seara, unde a purtat o superbă rochie diafană şi unde părea că se distrează foarte bine.

Cei doi s-au plăcut instant la o petrecere mondenă în martie 2013, de unde au pornit într-un club în care au dansat până dimineaţa şi de-atunci, au rămas de nedespărţit, în ciuda programului încărcat al amândurora.

FOTO HEPTA, GETTY

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Bradley Cooper şi fosta sa iubită, cazaţi la acelaşi hotel!

Cele două staruri s-au despărţit acum câteva luni, după o relaţie ce a durat doi ani. Între timp, amândoi şi-au văzut de vieţile lor separate, ba chiar Bradley a găsit fericirea în braţele altei femei. Însă, iată că drumurile celor doi se încrucişează din nou.

FOTO Scarlett Johansson, pictorial provocator la 5 luni după ce-a născut

News

FOTO Scarlett Johansson, pictorial provocator la 5 luni după ce-a născut

De acum, tot mai multe publicaţii vor căuta să o pozeze pe frumoasa actriţă, de când postura de mamă o găseşte atât de bine: parcă mai suplă ca niciodată! A fost atât de discretă pe parcursul sarcinii şi după naştere

Ce actriţă celebră este gravidă cu gemeni?

Gossip

Ce actriţă celebră este gravidă cu gemeni?

Una dintre cele mai ambiţioase actriţe, care se laudă cu roluri în “Avatar” ori “Star Trek”, ne-a uimit cu evenimentele importante din viaţa ei, unul după altul. Nu doar că e însărcinată pentru prima oară,

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Zoe Saldana, însărcinată cu primul copil al italianului Marco Perego

Gossip

Zoe Saldana, însărcinată cu primul copil al italianului Marco Perego

Dragostea dintre cei doi este foarte mare: asta am dedus din nunta lor rapidă şi discretă, la patru luni de când am văzut prima lor fotografie împreună, dar şi după ce-am văzut portretul actriţei tatuat pe braţul artistului. Iar acum, burtica rotundă şi în creştere a vedetei ne dă de înţeles că familia lor se întregeşte.

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Gossip

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Un nou scandal zguduie cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic.

Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.

Fashion

FOTO VIDEO SAG Awards: cele mai frumoase rochii pe covorul roşu

Sâmbătă seara, în culisele Galei premiilor SAG Awards (Screen Actor Guild Awards), spiritele au fost destul de agitate: Jennifer Lawrence făcea feţe-feţe, mândră că a primit premiul pentru cel mai bun ansamblu de actori pentru filmul American Hustle, Jared Leto făcea glume deocheate

Gossip

Jennifer Lawrence s-a împăcat cu fostul iubit?

Se zvonea, de când au început filmările pentru continuarea „X-Men“, că Jen s-a apropiat destul de mult de fostul ei prieten, Nicholas Hoult (23). Acum însă, vestea se adevereşte din ce în ce