Gossip

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

de admin

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Ca la 40 de ani! Chipeşul actor s-a bucurat de o noapte de pomină în Las Vegas, miercuri, unde a petrecut doar cu prietenii lui, precum Jonah Hill ori Miles Tellar. Nici urmă de iubita lui mai tânără cu 18 ani, lucru care a dat şi mai multă veridicitate zvonului că el şi Suki s-au despărţit după 2 ani de relaţie.

Conform surselor E!, nici frumoasa britanică nu a putut să-l ţină lângă ea pe starul din „American Sniper”, care a mai avut relaţii cu Jennifer Esposito (cu care a fost însurat un an), Renee Zellwegger şi Zoe Saldana. Culmea, despre cei doi se zvonea chiar că s-ar fi logodit şi chiar pregătit să devină soţ şi soţie!

Realitatea, însă, ni-l arată pe Bradley foarte fericit cu prietenii lui în Las Vegas. După ce au participat la concertul lui Elton John de la Colosseum, el şi Jonah, Miles, Todd Phillips, Brett Ratner şi Jeff Beacher au descins spre un club, Surrender, unde au băut bere şi au dansat toată noaptea. Grupul lucrează împreună pentru un nou film, “Arms & the Dudse”, produs de Bradley.

În acest timp, să spunem, Suki Waterhouse nu pare să se simtă prea supărată în urma zvonitei despărţiri de actor. Şi-a făcut remarcată prezenţa la premiera filmului „Insurgence” în New York, luni seara, unde a purtat o superbă rochie diafană şi unde părea că se distrează foarte bine.

Cei doi s-au plăcut instant la o petrecere mondenă în martie 2013, de unde au pornit într-un club în care au dansat până dimineaţa şi de-atunci, au rămas de nedespărţit, în ciuda programului încărcat al amândurora.

FOTO HEPTA, GETTY