Gossip

Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au împăcat

de admin

Pare greu de crezut că, după ce s-au despărţit în martie, cei doi actori au decis să reîncălzească ciorba. Dar cam asta a făcut Bradley în noaptea de vineri spre sâmbătă...

Cooper a fost văzut plecând de la Zoe de-acasă sâmbătă dimineaţa - în vreme ce ea îi făcea cu mâna din curtea casei sale din L.A. În seara aceleiaşi zile, actorul de 37 de ani şi vedeta de 34 de ani din Avatar s-au reântâlnit pentru a vedea împreună un film în oraş, la Archlight Dome Theater, din West Hollywood. Îmbrăcaţi relaxat, cei doi se ţineau strând pe după umer. Să-i fi readus împreună faptul că, exact în această perioadă, au de promovat filmul în care au jucat împreună, The Words?

Foto: JustJared.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Viaţa sexuală a lui Charlie Chaplin

Filme

Viaţa sexuală a lui Charlie Chaplin

Iată prima fotografie cu gemenii actriţei Zoe Saldana!

News

Iată prima fotografie cu gemenii actriţei Zoe Saldana!

Din decembrie anul trecut, Zoe Saldana şi soţul său, Marco Perego, sunt părinţii unei perechi de gemeni. Şi deşi actriţa şi-a făcut apariţia publică la scurt timp după naşterea celor doi, gemenii săi nu au fost prezentaţi încă presei, motiv pentru care toată lumea este curioasă în privinţa lor. Cu cine seamănă? Cum arată?

Gossip

Bradley Cooper şi Irina Shayk au o relaţie?

Ambii au trecut de curând printr-o despărţire, punând capăt unor relaţii serioase. Şi se pare că acesta nu este singurul lucru pe care îl au în comun Bradley Cooper şi fosta iubită a fotbalistului Christiano Ronaldo, rusoaica Irina Shayk.

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Gossip

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Ca la 40 de ani! Chipeşul actor s-a bucurat de o noapte de pomină în Las Vegas, miercuri, unde a petrecut doar cu prietenii lui, precum Jonah Hill ori Miles Tellar. Nici urmă de iubita lui mai tânără cu 18 ani, lucru care a dat şi mai multă veridicitate zvonului că el şi Suki s-au despărţit după 2 ani de relaţie.