News

Brian Austin Green şi Megan Fox, pe punctul să-şi mărească familia: "Chiar vreau o fată!"

Brian Austin Green şi Megan Fox, pe punctul să-şi mărească familia: "Chiar vreau o fată!"

*EXCLUSIVE* Malibu, CA - Megan Fox and husband Brian Austin Green take there kids for some sushi in Malibu. Pictured: Megan Fox, Brian Austin Green BACKGRID USA 22 MAY 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Se pregătesc pentru încă un copil? Brian Austin Green, soţul lui Megan Fox, tată a patru băieţi, îşi doreşte al cincilea copil. Are deja trei cu Megan, toţi băieţi, şi un fiu dintr-o relaţie anterioară cu Vanessa Marcil, însă nu vrea să se oprească aici. Actorul din Beverly Hills 90210 plăuieşte ca el şi soţia sa să mai procreeze un nou membru, sperând ca de data aceasta să fie fată.  "Vreau o fată", a declarat Green într-un interviu pentru Hollywood Pipeline. " Chiar vreau o fată".

Green are un fiu de 15 ani, Kassius, dintr-o relaţie anterioară şi împreună cu soţia Megan este tată pentru Noah (4 ani), Bodhi ( 3 ani) şi Journey ( 1 an). "Mă tem că, dacă încerc, mă voi alege cu încă un băiat. Nu e ca şi când nu îmi iubesc copiii, însă nu ştiu dacă sunt gata pentru a fi tatăl a cinci băieţi. Am patru acum, cu al cincilea aş face o echipă de baschet, ceea ce ar fi minunat.", a glumit actorul.

Este o mamă super sexy şi are 31 de ani.

Nu ştim ce crede Megan despre planurile soţului său de a-şi extinde familia, dar, în mod clar, actriţa este fericită acum că are trei copii, chiar dacă sunt băieţi. Ba mai mult, poate că se manifestă şi în ea dorinţa de a fi mamă de fată pentru că nu doar o dată a fost surprinsă de mână cu unul dintre băieţii săi, Noah mai exact, îmbrăcat în rochiţă.

Foto: Arhiva OK!