News

Brigitte Năstase, replică pentru Iulia Albu, direct de la Monte Carlo FOTO

Brigitte Năstase, replică pentru Iulia Albu, direct de la Monte Carlo FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Soţia lui Ilie Năstase a purtat la un eveniment cu ştaif aceeaşi rochie criticată de fashion editorul Wowbiz la un alt happening monden. Iată care au fost comentariile lui Brigitte.

Brigitte Nastase rochie Emanuel Scervino Iulia Albu Monte Carlo (4)

Soţii Năstase se află zilele acestea pe Coasta de Azur, ca în fiecare an în această perioadă, când la Monaco are loc Laureus World Sports Awards. O ocazie minunată pentru ca Ilie Năstase să-şi reîntâlnească foştii colegi din sport, iar pentru Brigitte să socializeze la cel mai înalt nivel.

Ca şi alte dăţi, ea s-a bucurat să-i revadă pe Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac, dar şi să-i cunoască pe Hugh Grant (gazda evenimentului din acest an) şi Fabio Capello şi să dea din nou mâna cu Prinţul Albert.

Pentru seara de gală, Brigitte Năstase a ales să poarte o rochie Ermanno Scervino, cu broderie pe tulle, cu care şi-a făcut apariţia şi la petrecerea revistei OK! din toamnă şi pentru care soţia lui Ilie Năstase a primit critici negative din partea Iuliei Albu.

Brigitte Nastase rochie Emanuel Scervino Iulia Albu Monte Carlo (7)

“Este foarte important când îţi alegi o ţinută ca, în primul rând, să îţi vină. Detaliile sunt cele care distrug de cele mai multe ori o ţinută aşa cum este şi în cazul de faţă: sutienul este mult prea mic şi atunci când se ridică lasă la vedere un sân, de altfel frumos, în plus, chilotul fals nud pe care Brigite îl poartă este deranjant de vizibil. Sandalele aurii nici nu mai contează în acest context în care, cu siguranţă, doamna Năstase s-ar fi putut lipsi şi de colier. E prea mult”, a spus fashion editorul la acea vreme.

Brigitte n-a lăsat atunci netaxată această critică, comentând că: "îmi pare rau că am dezamăgit-o de această dată pe Iulia, dar:
rochia este Ermanno Scervino şi acela nu e sutien, este parte din rochie, colierul este al rochiei, deci nu se poate fără, iar eu nu aş opta niciodată să port o rochie transparentă fără chiloţi! Sandalele sunt parte din rochie ( u fost create pentruea, sunt nude cu pietre, nu aurii.... Ţinuta mi-a fost recomandată de Toni Scervino, prieten cu soţul meu, şi al cărui naş este Panata (partenerul lui Ilie la tenis) la ultima vizită în Italia... design asistentul lor spunea că mi se potriveşte perfect."

Convinsă că e rochia potrivită şi pentru gala de la Laureus World Sport Awards, Brigitte a purtat-o cu mândrie şi n-a pregetat să-i mai transmită un mesaj acesteia:

"Dragă Iulia Albu,
Deşi în ultimele zile mă aflu la un eveniment extrem de frumos, iar chiar în acest moment, împreună cu soţul meu, luăm masa alături de Prinţul Albert de Monaco şi încântătoarea Charlene, îţi dedic câteva momente, prin a-ţi mulţumi pentru faptul că mă onorezi cu trofeele tale, fie ele rele sau bune.
PS: chiar dacă rochia mea Ermanno Scervino nu a fost pe placul tau, aici, (Monte Carlo) a avut un mare succes?.
Ce să-i faci, nu toată lumea e Iulia Albu, nu?
Pupici şi succes la emisiune?."

Alături de acest mesaj, câteva instantanee de la întâlnirea sportivilor din acest an, pe care vi le oferim şi noi în galeria foto ce urmează.