Vedete

Brigitte Pastramă s-a operat din nou. La ce schimbări a recurs bruneta

Brigitte Pastramă s-a operat din nou. La ce schimbări a recurs bruneta

Brigitte Pastramă nu poate sta departe de cabinetele de estetică. Bruneta a suferit o nouă intervenţie şi se declară mulţumită de rezultat.  

”Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Dr. Muncan Jugoslava a ales o procedură simplă şi de lungă durată pentru a-mi contura faţa, ascuţi bărbia şi corecta denivelările pielii. Această procedură are ca şi rezultat final, obţinut într-o săptămână, ascuţirea formei feţei, dar şi întinderea pielii, dând un aspect juvenil şi de lifting facial”, spune Brigitte.

Bruneta se declară fericită lângă Florin Pastramă.

“Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte. De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii”, mărturisea Brigitte pentru OK!

 

Modifică Setările