News

Brigitte şi Emmanuel Macron au ajuns în Senegal. Prima Doamnă şi Preşedintele Franţei şi-au asortat costumele

Brigitte şi Emmanuel Macron au ajuns în Senegal. Prima Doamnă şi Preşedintele Franţei şi-au asortat costumele

French President Emmanuel Macron and his wife, Brigitte Macron are welcomed to Dakar, Senegal on February 2, 2018, by Senegalese President Macky Sall and his wife, Marieme Faye Sall. Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM

Că tot este sezonul tururilor regale şi a întâlnirilor între peşedinţi, Emmanuel Macron şi Brigitte au călătorit pentru o vizită oficială în Tunisia, ca mai apoi Preşedintele Francez şi Prima Doamnă să aterizeze în Senegal, fiind întâmpinaţi de Preşedintele Macky Sall şi de soţia sa, Marieme Faye. Brigitte şi Emmanuel Macron au purtat bleumarin. Joi seara, cuplul Macron a ajuns la Dakar pentru o vizită de două zile în Senegal, o vizită în care discuţiile despre ajutorul internaţional pentru educaţite şi lupta pentru securitatea regională sunt subiecte importante. Conform unui reprezentant al Rihannei, cântăreaţa va fi şi ea prezentă la întâlniri, de altfel nu ar fi prima oară când se întâmplă acest lucru.

Surpriza de pe aeroport a constat chiar în vestimentaţia Primei Doamne şi a soţului său. Cei doi au fost unu la unu în ceea ce priveşte culoarea outfiturilor. Ca de obicei, Emmanuel a purtat un costum clasic, bleumarin, cravată asortată şi cămaşă albă, iar soţia sa a ales aceeaşi culoare, întreaga sa ţinută fiind bleumarin. Brigitte Macron a ales o fustă deasupra genunchiului, cu model perforat, un sacou cu fermoar, un palton cu două rânduri de nasturi, pantofi stiletto din catifea şi o geantă din piele întoarsă în stil sac, toate în aceeaşi nuanţă. Spre deosebire de Macron, Prima Doamnă a Senegalului a purtat un costum tradiţional format dintr-o rochie în culoarea anului 2018, ultraviolet, un model până în pământ, din dantelă şi un accesoriu pe cap din acelaşi material colorat.

Foto: Hepta

Modifică Setările