News

Britney Spears este o sursă de inspiraţie. Cum a reuşit să-şi transforme trupul de-a lungul timpului!

Britney Spears este o sursă de inspiraţie. Cum a reuşit să-şi transforme trupul de-a lungul timpului!

Cu multă ambiţie şi disciplină poţi reuşi tot ceea ce îţi propui, iar Britney Spears ştie foarte bine acest lucru. Nu i-a fost deloc uşor, dar a trecut cu bine peste multe momente limite în ceea ce priveşte silueta sa, în cele din urmă reuşind performanţa de a avea un trup tras prin inel.

Cântăreaţa este o sursă de inspiraţie pentru doamnele din toată lumea care vor să arate bine. Nu a fost întotdeauna o femeie cu forme definite, cu muşchi şi fără celulită, ba chiar cele două naşteri şi dependenţele lăsaseră amprente asupra fizicului său, iar kilogramele în plus erau vizibile.

La cei 36 de ani ai săi, Britney continuă să arate ca în vremurile sale bune. Are nişte picioare lucrate, un abdomen plat, mâini definite, iar acestea sunt rezultatele unei diete echilibrate şi a unor antrenamente istovitoare în sala de fitness, sportul devenind un stil de viaţă pentru cântăreaţă.

Şi pentru că vrea ca fanii ei să îi urmeze exemplu, vedeta le dă lecţii chiar prin intermediul contului său de Instagram unde distribuie numeroase filmuleţe şi poze din timpul antrenamentelor.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi, cu bustiere colorate şi cu pantofi sport de la brandurile de profil, Britney se antrenează intens pentru a face faţă unui spectacol cu o coregrafie complexă, dar şi pentru a-şi pregăti trupul de ieşiri la plajă. Deşi arată foarte bine, dovadă stau fotografiile recente cu ea în costum de baie, nu se opreşte din sport pentru că vrea să se menţină FIT.

Britney s-a filmat în timp ce făcea câteva exerciţii de cardio cu greutăţi în faţa oglinzii. Foarte serioasă, artista a executat mişcările ca la carte, fiind foarte hotărâtă să îşi menţină tonusul muscular pentru spectacolele viitoare, doar alege cele mai sexy ţinute pentru scenă!

Aşa arăta în 2006.

Foto: Instagram, Arhiva OK!