News

Britney Spears se mărită, dar nu înainte de-a se poza cu delfinii. Şi familia!

de admin

Britney Spears se mărită, dar nu înainte de-a se poza cu delfinii. Şi familia!

Prinţesa pop – sau, mă rog, fosta prinţesă pop – ne dă de înţeles că s-a hotărât asupra unui tip, în sfârşit. Unul cu care să ajungă la altar, desigur. Brit a comentat zâmbind şăgalnic că “nu ştii niciodată”cum poţi ajunge să te măriţi în vreo capelă din Las Vegas.

Artista de 33 de ani ţine atât de mult la noul ei iubit, Charlie Ebersol, că îşi smulge şi părul din cap, cum am văzut recent, în timpul unui concert, când i-au căzut extensiile. Ba mai mult, şi-a scris “Îl iubesc pe Charlie” pe costumul de scenă din timpul interpretării, la Plnaet Hollywood din Las Vegas… problema e că ea şi acest Charlie, cu care se pozează adeseori pentru a ne eclipsa cu smalţul danturii lor perfecte, uşor forţate în zâmbete, au doar patru luni împreună… şi Brit a mai trecut ea prin relaţii mult mai lungi, dar degeaba. Totuşi, niciodată să nu spunem niciodată, dat fiind dovezile de dragoste pe care le arată blonda în public. “Sunt binecuvântată să facă parte din viaţa mea”, a mai spus ea într-un interviu pentru “Extra”.

Mai vreţi o dovadă că Britney visează din nou la familie, acum, cu simpaticul prezentator TV? Iată aceste poze parcă clasice, parcă de album, cu Charlie şi băieţii ei, Sean şi Jayden, zâmbind la cameră, alături de delfini. Trase la indigo, ca-n vacanţele româneşti din anii ‘90.Hai la poză cu delfinul!

Modifică Setările