News

Brooke Shields, strălucitoare la 53 de ani. Este botox sau nu?

Brooke Shields, strălucitoare la 53 de ani. Este botox sau nu?

În 1980, cucerea inimile tuturor cu rolul adolescentei ingenue din filmul "Laguna albastră". Astăzi, celebra actriţă şi una dintre frumuseţile anilor 80-90 îşi poartă frumos vârsta de 53 de ani. 

Brooke Shields ne-a reamintit de femeia frumoasă care a fost şi încă este, graţie apariţiei sale de aseară, de la Gala British Fashion Award, eveniment la care a participat şi Ducesa de Sussex. 

La gala care a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, actriţa a purtat un cosum negru elegant, cu pantaloni, elementul sexy fiind bluza cu dantelă de sub sacou. 

Inteersant este că actriţa a afişat un chip mai proaspăt ca de obicei, machiajul minimalist evidenţiindu-i trăsăturile frumoase ale chipului. Ce-i drept, mulţi ar putea spune că actriţa a apelat şi la ceva injecţii cu botox pentru a-şi menţine chipul tânăr, şi asta mai ales la nivelul frunţii şi al pomeţilor. 

În orice caz, actriţa căsătorită din 2001 cu producătorul Chris Henchy nu a exagerat cu aceste intervenţii, aproape greu de observat cu ochiul liber. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce actor celebru a cerut-o de soţie pe Brooke Shields?

News

Ce actor celebru a cerut-o de soţie pe Brooke Shields?

Odată cu lansarea cărţii autobiografice “There Was a Little Girl”, modelul care a devenit, cu timpul, actriţă de succes a mărturisit, printre altele că unul dintre starurile hollywoodiene a cerut-o de nevastă. Despre cine să fie vorba?

Gossip

Brooke Shields, fumând marijuana 

Actriţa de 47 de ani a fost fotografiată în urmă cu câteva decenii drogându-se, alături de un amic al său, cântăreţul reggae H. R., din trupa Bad Brains.

News

Brooke Shields se ruşinează cu pozele făcute acum 37 de ani

Actriţa regretă şi acum fotografiile îndrăzneţe pe care le-a făcut în anul 1975, pe vremea când nu era decât un copil.