News

Cadoul primit de Irina Tănase de Dragobete din partea lui Liviu Dragnea

Cadoul primit de Irina Tănase de Dragobete din partea lui Liviu Dragnea camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Chiar dacă e departe de ea, Liviu Dragnea i-a făcut o surpriză iubitei Irina Tănase de Dragobete. Sărbătoresc româneşte Ziua Îndrăgostiţilor. 

Nu mulţi se aşteptau ca relaţia dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase să dureze aşa de mult, mai ales că între ei este o diferenţă de 30 de ani. Iată că timpul a trecut, iar ei tot împreună sunt...dar nu şi fizic. De aproximativ jumătate de an, Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Politicianul are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi şase luni. 

Recent, s-a zvonit că cei doi nu ar mai forma un cuplu. Acum, de Dragobete, ei au infirmat. Irina Tănase a primit de Dragobete, de Ziua Îndrăgostiţilor, un aranjament superb de trandafiri roşii şi albi, aproximativ 43 la număr.  Pare că Liviu Dragnea e tare atent cu iubita de zilele de sărbătoare şi o surprinde.

„Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate (…) Dragostea protejează întotdeauna, crede totul, nădăjduieşte totul, speră mereu şi persevereză. Dragostea nu dezamăgeşte niciodată”, a fost mesajul ei de Dragobete. 

Irina Tănase nu s-a abţinut şi le-a arătat tuturor cadoul. A făcut o poză, iar alături se poate observa că pe birou tânăra are o poză în care apare alături de iubit. Priviţi imaginile în galeria foto. 

Cine e iubita lui Liviu Dragnea?

Irina Alexandra Tănase a fost secretara lui Liviu Dragnea şi l-a însoţit pe liderul PSD de mai multe ori in Brazilia, la Fortaleza. Prima oara a ajuns acolo când avea 21 de ani, la două luni de la instalarea ei în funcţie. Înainte de a acest post, Irina Tănase a lucrat un an (2012-2013) la firma Asesoft International SA, companie controlată de Sebastian Ghiţă, pe atunci parlamentar PSD.

Foto: Instagram