Vedete

Cântăreaţa Charlotte Lawrence a fost infectată cu coronavirus. Mesajul urgent pe care îl transmite fanilor

Cântăreaţa Charlotte Lawrence a fost infectată cu coronavirus. Mesajul urgent pe care îl transmite fanilor camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În vârstă de 19 ani, cântăreaţa Charlotte Lawrence a dezvăluit că a fost testată pozitiv pentru coronavirus. 

Pare că virusul puternic nu ţine cont de nimic, de vârstă, de sex şi face victime de oriunde pe pe glob. În vârstă de 19 ani, prietena lui Kaia Gerber a fost infectată cu coronavirus. Cântăreaţa Charlotte Lawrence a dezvăluit că a fost testată pozitiv şi este în carantină.

În mediul online ea îşi ţine la curent fanii cu tot ce face, şi tot acolo a anunţat prin ce trece acum: "Hei! În urmă cu câteva zile, doctorul mi-a confirmat că şi eu am fost testată pozitiv cu COVID-19. Dar o să fiu bine!"

Pe lângă acest mesaj, ea a vrut să le transmită celor care o urmăresc pe reţelele de socializare o avertizare, să fie mult mai atenţi de acum înainte, să se izoleze: "Nu vă cer să vă rugaţi pentru mine, să îmi transmiteţi dragostea voastră sau mesaje frumoase. Este un mesaj pe care îl transmit cu rugămintea de a vă proteja. Staţi în casă! Vă rog! Chiar dacă te simţi rău sau nu, stai în casă! Gândeşte-te la părinţii tăi, la bunici. Iubesc mulţi oameni care acum trec printr-o situaţie dificilă."

Cântăreaţa Charlotte Lawrence nu este singura figură publică infectată cu coronavirus, şi Tom Hanks şi soţia, actorul Idris Elba şi Kristofer Hivju au fost testaţi pozitiv.

Povestea lui Charlotte Lawrence

Tânăra de 19 ani infectată cu coronavirus nu este aşa de cunoscută publicului larg. Ea este fiica actriţei Christa Miller şi a producătorului Bill Lawrence. Charlotte Lawrence s-a născut pe 8 iunie 2000. 

Şi-a început cariera ca model, pe când era doar o adolescentă. A avut apariţii şi în revista Vogue, publicaţie recunoscută la nivel internaţional. Ulterior, ea a început o carieră în muzică. Primul single a fost  "The Finish Line", în 2014, iar apoi "Ever After" din  2015.

 

Modifică Setările