News

Cara Delevingne admite oficial că e lesbiană: cu cine e cuplată?

de admin

Cara Delevingne admite oficial că e lesbiană: cu cine e cuplată?

Ştiam mai demult că cel mai faimos model britanic are o pasiune puternică pentru femei, mai ales că a şi făcut valuri cu relaţia amoroasă cu Michelle Rodriguez – care s-a stins destul de repede, totuşi… ei bine, recent, Cara a făcut dezvăluiri în premieră pentru publicaţia Vogue.

“Cred că faptul că sunt îndrăgostită de iubita mea mă face atât de fericită cu mine însămi, zilele astea. Şi să spun acest lucru eu, cu gura mea, e mare lucru!”, a spus modelul de 22 de ani despre relaţia de câteva luni cu artista St. Vincent, cu numele ei adevărat Annie Clark. Pe care a recunoscut-o acum oficial…

“Mi-a luat mult timp să accept ideea că sunt atrasă de femei, până când m-am îndrăgostit de una la 20 de ani şi a trebuit să accept asta.”, mai spune Cara, care încă nu se numeşte o lesbiană declarată. “Am vise erotice cu bărbaţi (…), dar femeile mă inspiră complet şi tot ele mă coboară. Am fost rănită doar de femei”.

Interviul picant şi pictorialul pentru renumita revistă a fost celebrat de toate prietenele supermodelului britanic, cu atât mai mult cu cât este primul ei proiect solo pentru Vogue. În paralel, Cara promovează filmul în care joacă, "Paper Towns", unde joacă un rol principal şi foarte bine primit de critici.

Foto: GETTY IMAGES

Modifică Setările