News

Care e Tom Hardy şi care e sosia lui? Poţi să recunoşti ”originalul”?

Care e Tom Hardy şi care e sosia lui? Poţi să recunoşti ”originalul”? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Doamnelor şi domnişoarelor, avem plăcerea de a vi-l prezenta pe Jacob Tomuri! Cum cine e el? E sosia lui Tom Hardy, care îi seamănă (de la sine înţeles!) foarte bine celebrului actor! Tom şi dublura sa, Jacob Zilele trecute, a apărut un video pe contul de Facebook al serialului Taboo, cel pe care Tom Hardy îl produce şi-n care joacă rolul principal, care ne-a atras atenţia. În respectivul video, celebrul actor apare alături de sosia sa, Jacob Temuri, amuzându-şi colegii de platou. Curios este, însă, că noi nu reuşim să-l identificăm pe actor. Voi reuşiţi?

Ne-am gândit, cu această ocazie, să strângem şi câteva cadre în care actorul şi sosia lui apar împreună. Aşa se face că am aflat că Tom lucrează alături de Jacob de foarte mulţi ani,  acesta din urmă realizând tot ce-nseamnă cascadorii periculoase.

Vorbind despre relaţia cu Tom Hardy, Jacob a declarat că acesta a fost cel care l-a convins că e un actor bun şi că n-ar trebui să se lase de actorie: ”Era cât pe ce să renunţ la cariera de actor, însă Tom mi-a spus că pot să joc şi că n-ar trebui să renunţ la visul meu ”.

Modifică Setările