News

Carmen Brumă a confirmat sarcina

Carmen Brumă a confirmat sarcina

Nu doar că a recunoscut că aşteaptă un copil, ci a dat şi câteva detalii privind sarcina şi cum se pregăteşte să aducă pe lume un copil sănătos. Iată şi câteva fotografii cu abdomenul vedetei.

Prezentă ieri seară în platoul emisiunii „Wowbiz“ de la Kanal D, Carmen Brumă a spus că ea şi cu Mircea Badea vor deveni părinţi şi că sarcina a intrat deja în luna a patra de evoluţie.

Referitor la sexul copilului, Carmen crede că va avea un băiat. „Sper să decurgă normal sarcina şi să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să fie OK. Eu am decis să fiu foarte bine informată. M-am gândit iniţial la ce are nevoie el şi apoi la ce am eu poftă să mănânc. Sunt convinsă că venirea lui pe lumea îmi va schimba viaţa. Simt că va fi băieţel", a spus Carmen Brumă la „Wowbiz“.

Vedeta a vorbit şi despre primul trimestru de sarcină, în care a trecut prin clipe mai grele.

„Nu m-am speriat foarte tare. Am vorbit cu medicul care îmi supraveghează sarcina şi m-a liniştit. El mi-a zis că greţurile în timpul sarcinii sunt benefice, dar să nu se ajungă la un fel de obişnuintă. Nu sunt nici prima, nici ultima femeie care este însărcinată. O să încerc să nu o iau razna, să nu mă panichez. Îmi doresc foarte tare să pot naşte natural. Din păcate, nu e o alegere pe care pot să o fac, doctoriţa îmi va zice dacă pot să fac asta sau nu. Eu vreau să nasc natural“, a mai spus ea.

Mai mult, am aflat de pe contul ei de Facebook şi de ce nu a dorit să confirme imediat vestea.

„O sarcină e considerată sigură abia după primele 3 luni. Eu am reuşit să ajung în a patra. Ştiu ca mulţi ar vrea să mă vadă cu burtă, dar, deocamdată, atât vă pot oferi:)”, a scris ea pe pagina sa de socializare.

Din calculul ei, pruncul pe care îl aşteaptă ea şi Mircea Badea ar fi fost conceput în timpul vacanţei celor doi în Croaţia.

Foto: pagina personală