News

Carmen Iohannis şi-a scos din nou elevii la plimbare, de data aceasta pentru o cauză nobilă FOTO

Carmen Iohannis şi-a scos din nou elevii la plimbare, de data aceasta pentru o cauză nobilă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ca şi în alţi ani, Prima Doamnă demonstrează că îşi ia în serios profesia de dascăl şi vrea să le ofere elevilor săi o educţie completă.

Carmen Iohannis nu este profesorul obişnuit care vine la ore cu catalogul la subraţ şi pleacă atunci când sună clopoţelul. Ci îi place să fie apropiată de elevii săi şi să le ofere experienţe diverse, chiar şi în afara orelor de curs.

De ani buni, Carmen Iohannis este văzută în compania elevilor cărora le este dirigintă fie la spectacole, fie la muzee, în excursii ori la diverse acţiuni caritabile. Şi cum Crăciunul este o ocazie numai bună de a-i responsabiliza pe tineri, Prima Doamnă i-a dus la centrul Prichindelul din Sibiu pentru a le face o mică bucurie copiilor dezavantajaţi aflaţi în grija acestui centru. 

E un gest care a intrat deja în tradiţia activităţilor soţiei preşedintelui în preajma Sărbătorilor, iar micuţii, mare parte cu dizabilităţi, aşteaptă cu nerăbdare această vizită. 

Anul acesta, elevii Liceului Gheorghe Lazăr n-au lăsat numai pachete pentru cei mici, ci au şi cântat câteva colinde.

De notat că şi acum Prima Doamnă a optat pentru o ţinută mini, peste care a purtat o haină de lungime medie din fâş, a avut o geantă verde şi cizme albastre tip UGG.

Modifică Setările