Vedete

Carmen Tănase, despre pandemie: "Refuz să îmi fie teamă. Există o ordine bine stabilită a butoanelor"

Carmen Tănase, despre pandemie: "Refuz să îmi fie teamă. Există o ordine bine stabilită a butoanelor"

Carmen Tănase crede că pandemia de coronavirus este orchestrată  şi că ţinta sunt copiii, care vor fi învăţaţi să trăiască altfel.

"Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu e cineva care stă la butoane şi se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, aşa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conştientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută. Şi atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii, pentru că am realizat că ei sunt ţinta acestei lumi noi - ni se tot spune că trebuie să ne obişnuim cu viaţa această nouă pe care o s-o trăim", a spus Carmen Tănase la Antena 3.

Actriţa crede că această lume nouă va arăta cu totul altfel pentru cei tineri, care vor învăţa să trăiască fără empatie.

"Ce înseamnă viaţa asta nouă? Noi avem puncte de reper, avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut şi noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înţeles-o cum a vrut, dar am trăit. Tineri şi copiii, care sunt în formare acum, care  îşi dezvoltă şi sistemul imunitar, dar şi absolut toate circuitele psihice, copiii aceştia vor fi învăţaţi să stea într-un pătrăţel. Reflexul lor aşa va fi format. Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieşi va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învăţătoarei care acum zâmbeşte, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate. Pentru că aşa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceştia sunt dezinfectaţi pe mâini de frică. Eu înţeleg părinţii, dar cum se dezvoltă el? Se dezvoltă fără empatie!", a adăugat Carmen Tănase.

 

Modifică Setările