Gossip

Căsnicie pe butuci? Ce probleme întâmpină Jessica Alba şi soţul său?

de admin

Căsnicie pe butuci? Ce probleme întâmpină Jessica Alba şi soţul său?

În timp ce Jessica Alba are roluri în patru filme, care vor apărea anul viitor, şi brandul său de alimente de copii a înregistrat un succes răsunător, soţul său, ”producătorul” Cash Warren, e încă pe tuşă.

Au trecut mai mulţi ani de când Cash Warren n-a mai realizat niciun film (dacă e să nu punem la socoteală un film cu buget redus lansat în 2014), iar asta a început să pună presiune pe umerii Jessicăi.

Potrivit unor apropiaţi, actriţa în vârstă de 33 de ani nu prea este fericită că soţul său nu mai are nicio activitate şi deja începe să fie irascibilă în legătură cu câştigurile inexistente ale soţului său.

Contactat, reprezentantul actriţei a declarat că nimic de ce se spune nu este adevărat, însă declaraţia unui prieten din anturajul actriţei contracarează acest răspuns: ”Jessica simte presiunea faptului că e singura care susţine financiar familia, în timp ce soţul său nu face nimic.”

Cash, în vârstă de 36, lucra ca asistent de producţie atunci când cei doi s-au întâlnit în 2004. Însă în ultimii 11 ani de când sunt împreună, Cash a lucrat doar la proiecte low-budget, iar asta nu-i conbvine deloc soţiei sale. Ba mai mult, actriţa i-a dat un ultimatum soţului său să-şi găsească un loc de muncă, altfel ...

Sursă foto: Hepta