Muzica

Câştigătoarea trofeului “Vocea României”, Julie Mayaya, îşi lansează primul EP din carieră

Câştigătoarea trofeului “Vocea României”, Julie Mayaya, îşi lansează primul EP din carieră camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

La 7 ani de la câştigarea trofeului “Vocea României”, Julie Mayaya pregăteşte lansarea primul său EP. Una dintre cele mai bune voci din ţară, Julie are mari emoţii pentru evenimentul care se apropie şi este încântată că are alături numai profesionişti. 

Acest EP-ul corespunde cu regăsirea ei ca artist, din punct de vedere compoziţional, 4 dintre producţiile prezente pe EP aparţinându-i în totalitate, in ceea ce priveste liniile melodice şi versurile. Genul muzical pe care îl abordează este blues cu influenţe rock, funk şi pop, fiind un material gândit să poată fi expus live 100%, Julie Mayaya fiind un live performer.

Julie a ales sa faca lansarea, în avanpremieră, pe 31 august 2019, în cadrul celui mai mare festival de Blues din România, Focşani Blues Festival, acompaniata de Marius Pop Band, pe aceeaşi scena pe care va urca şi celebrul Arturo Sandoval, câştigătorul a zece premii Grammy, şase premii Billboard şi un premiu Emmy.

Lansarea oficiala a EP-ului va avea loc pe 26 septembrie în Bucureşti, data la care va lansa către publicul larg si primul single de pe EP, însoţit de videoclip.