Spectacole

Câştigătorul de Oscar, Jared Leto, va concerta mâine cu trupa sa, la Romexpo

de admin

Fermecatorul star de 42 de ani, care a câştigat Oscarul anul acesta pentru rolul secundar în "Dallas Buyers Club", va cânta mâine la Romexpo, în Bucureşti, cu faimoasa lui trupă rock, "Thirty Seconds to Mars".

Desfăşurat pe data de 5 Iulie, la Romexpo Bucuresti Parcarea C, concertul Thirty Seconds to Mars este considerat concertul anului 2014 in Romania.


Până ajunge în România, Jared a vorbit şi despre ţara noastră, pe Twitter: “România! Salut, sunt prietenul vostru, Jared Leto de la 30 Seconds to Mars. Suntem foarte fericiţi că ne vom vedea pe 5 iulie la Romexpo, în Bucureşti. Este primul nostru concert acolo şi suntem foarte nerăbdători!”

“E un om foarte simplu, normal, plăcut de toată lumea şi abia aşteaptă să ajungă în Bucureşti”, a spusDenise Săndulescu, General Manager D&D East Entertainment, cei care au făcut posibil concertul de mâine.

Trupa lui Jared a fost înfiinţată împreună cu fratele său, Shannon - care nu va ajunge la concert din cauza unor probleme legale, dar şi cu Tomislav Milicevi în 1998. Succesul lor internaţional s-a datorat milioanelor de oameni inspiraţi de muzica lor complexă şi de mesajele transmise de membrii trupei.

Thirty Seconds to Mars a itnrat în cartea recordurilor cu cel mai lung turneu mondial şi mâine pregăteşte un show incredibil în capitalăi. Turneul promoveaza albumul “LOVE, LUST, FAITH and DREAMS” , lansat în mai 2013, dar Jared şi colegii lui vor susţine şi melodii din albumele anterioare.

Pentru detaliile privind regulile de acces şi programul, click aici