Vedete

Cât a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Naţională?

Cât a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Naţională?

Vedeta Antena 1 este mândră de cei doi copii ai ei. Zilele trecute, fiica ei a susţinut Evaluarea Naţională, iar mama ei, mulţumită de rezultate, a răsplătit-o cu o vacanţă.

Ozana Barabancea a mărturisit faptul că fiica ei, Gloria, a susţinut zilele trecute Evaluarea Naţională şi că totul a decurs bine. „A intrat. Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, acum a prins încredere în ea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau să avem cât mai multe ieşiri împreună. Dacă eu nu îi susţin, cine să-i susţină?(…) Vom petrece ceva timp noi două, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am plătit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu nişte prieteni. O să mai merg cu ea”,a mai spus vedeta. 

Gloria a obţinut nota 7.50 la Limba şi Literatura Română, iar la matematică a obţinut nota 5. Media fiicei Ozanei Barabancea este 6.25, dar chiar şi aşa tânăra a reuşit să intre la liceul pe care şi l-a dorit. Gloria a fost elevă la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti. 

La rândul lui, fiul artistei va intra în focul examinărilor săptămâna viitoare. Andrew va susţine luni prima probă scrisă la Bacalaureat.