Vedete

Cât de bine arată Flavia Mihăşan la şapte săptămâni după ce a născut! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie

Cât de bine arată Flavia Mihăşan la şapte săptămâni după ce a născut! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe 18 iunie, Flavia Mihăşan devenea pentru prima dată mamă, după ce aducea pe lume un băieţel perfect sănătos, rodul iubirii dintre ea şi Marius Moldovan.

Zilele acestea, la nici două luni după ce a născut, Flavia de la „Neatza“ se află la mare alături de iubitul ei şi de copilaşul lor, iar printre fotografiile postate de vedetă pe reţelele de socializare se regăseşte şi o imagine în care aceasta apare în costum de baie.

Deşi nu a trecut foarte mult timp de când a devenit mămică, Flavia Mihăşan demonstrează că are în continuare o formă fizică de invidiat, în fotografia postată pe Instagram arătând foarte bine. În doar o oră de când a fost postată, imaginea a strâns de la internauţi aproape 6.000 de like-uri şi zeci de comentarii.

„M-am îngrăşat 10 kg în timpul sarcinii, am slăbit aproape 8 kg mâncând sănătos şi alăptând exclusiv. Mai am 2 kg până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata. Asta pentru că mă întrebaţi cum am slăbit“, a scris Flavia de la „Neatza“ pe Instagram.

Modifică Setările