Vedete

Cât de diferiţi sunt băieţii lui Arnold Schwarzenegger! Unul fit, celălalt supraponderal

Cât de diferiţi sunt băieţii lui Arnold Schwarzenegger! Unul fit, celălalt supraponderal camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Actorul ajuns la vârsta de 73 de ani are, după cum bine ştim, cinci copii.

Patru dintre aceştia sunt oficiali, proveniţi din mariajul cu fosta nevastă Maria Shriver, iar mezinul este un copil din flori, în urma aventurii starului cu o fostă angajată. Ei bine, weekendul trecut, doi dintre cei trei băieţi ai lui Arnold, Patrick şi Christopher, au fost fotografiaţi la plajă în Los Angeles şi au lăsat să se vadă marile diferenţe dintre ei.

Dacă Patrick, în vârstă de 27 de ani, este un tânăr extrem de fit, luând exemplul celebrului său tată, fratele lui mai mic, Christopher, de doar 23 de ani, a pierdut de mult lupta cu kilogramele. 

Fotografiat la bustul gol, la plajă, acest moştenitor al lui Schwarzenegger nici nu putea să fie mai diferit de fratele lui mare mare, deţinător al unui corp bine lucrat, cu un abdomen de invidiat.

Mulţi fani ai lui Arnold sunt de părere că acest fiu supraponderal al lui ar avea probleme de sănătate şi că acestea ar putea fi cauza greutăţii sale extreme, cu atât mai mult cu câ niciun alt frate sau o altă soră de-a lui nu au probleme cu kilogramele în plus. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările