News

Cât s-a schimbat Fuego în vremea pandemiei? “Mi-am creat un fel de scut de autoapărare, care nu-mi dă voie să am gânduri ce nu fac bine”

Cât s-a schimbat Fuego în vremea pandemiei?  “Mi-am creat un fel de scut de autoapărare, care nu-mi dă voie să am gânduri ce nu fac bine”

Fuego recunoaşte că s-a schimbat radical după ce pandemia a început să îşi facă simţita prezenţa în viaţa noastră. Artistul a învăţat să aprecieze mai mult momentele de calitate, să fie mai puţin ranchinos şi să alunge gândurile negative.

 

"Am învăţat în ultima vreme să nu mai aplec foarte tare urechea la tot ce-i negativ şi la tot ce-mi poate face rău, într-o măsură sau alta. Mi-am creat un fel de scut de autoapărare, care mă păstrează lucid şi care nu-mi dă voie să am gânduri ce nu fac bine. Apoi am învăţat un lucru pe care nu-l făceam înainte de pandemie. Îmi preţuiesc timpul şi-l investesc cu folos în fiecare clipă.

Dincolo de toate astea, iubesc mai mult fiecare secundă şi-mi filtrez foarte tare informaţiile. Emoţiile sunt cele care ne hrănesc sufletul, astfel că mă încarc cu emoţii speciale. Ascult muzică de calitate, vorbesc cu oamenii care mă inspiră şi-i urmăresc pe cei care au ceva de spus.

Învăţ, cumva, să fiu un om lipsit de ranchiună, să fiu focusat pe pătrăţica mea şi să-mi duc toate cele fără să încarc pe cineva!

Mă uit la filmele care-mi plac şi nu judec! Îmi hrănesc sufletul gândind pozitiv. Evit foarte tare să privesc manipulările zilnice şi evit să văd răul care pune stăpânire pe noi! Şi mi-e bine!", mărturiseşte artistul.

 

Modifică Setările