Lifestyle

Cătălin Botezatu a făcut un show de zile mari la Paris Fashion Week

Cătălin Botezatu a făcut un show de zile mari la Paris Fashion Week camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Sălile impunătorului Palat Behague au fost neincăpătoare în timpul prezentării colecţiei „Black Silver“, în cadrul Paris Fashion Week, a celebrului designer român Cătălin Botezatu.

Ataşaţi comerciali, soţii de ambasadori, bloggeri celebri, jurnalişti de modă, vedete l-au aplaudat la scenă deschisă pe juratul de la „Bravo, ai stil“ la finalul unei prezentări haute-couture fastuoase.

„M-am bucurat că, şi de această dată. celebrul model Rodica Paleologu mi-a fost alături. Mi-a făcut o deosebită plăcere şi m-a onorat prezenţa colegei şi bunei mele prietene Janine Ştefan Sârbu. A fost o seară mirifică, de neuitat! Colecţia este creată în doar două culori, negru şi argintiu, este o colecţie glamour şi haute couture, o colecţie la care am folosit foarte multe materiale preţioase, pene, blănuri, pantofi de cea mai bună calitate şi accesorii extravagante“,  a declarat emoţionat, la finalul prezentării, Cătălin Botezatu.

Prima doamnă care şi-a adjudecat o rochie din noua colecţie a designerului român a fost celebra soprană Angela Gheorghiu.

„Diva, aşa cum îi spun eu, şi pe care o îmbrac şi îi ofer creaţii de ani de zile, mi-a trimis urgent un mesaj că vrea cel puţin două rochii din colecţie“, a precizat, onorat, Cătălin Botezatu care a primit numeroase oferte de prezentări la diverse săptămâni ale modei şi în diverse locaţii.