News

Cătălin Botezatu a răbufnit, după ce Andrei Baciu a fost respins să facă parte din Guvern

Cătălin Botezatu a răbufnit, după ce Andrei Baciu a fost respins să facă parte din Guvern

Creatorul de modă se arată indignat că tânărul nominalizat de premier pentru postul de ministru al Sănătăţii a rămas cu buza umflată, după ce s-a aflat că a fost model.

Catalin-Botezatu
"Mă deranjează ipocrizia oamenilor. Au mai fost oameni în situaţia asta, Călin Popescu Tăriceanu, Roberta Anastase, în alte ţări au fost miniştri, oameni de stat…".

Andrei Baciu, medic chirurg, avea marea şansă de-a ajunge în guvernul de tehnocraţi ai lui Dacian Cioloş, dar propunerea a fost retrasă, după ce pe internet au apărut imagini cu tânărul de 29 de ani de pe vremea când era model şi poza în lenjerie intimă.

Cătălin Botezatu nu crede că acesta era un motiv serios pentru a-l înlătura de pe lista celor propuşi şi a argumentat şi de ce.

„Nu ştiu dacă putea fi ministru, dar ce e rău că un om care a activat ca model, după 8-9 ani, cu studii de specialitate, să aibă un loc de conducere? Au mai fost oameni în situaţia asta, Călin Popescu Tăriceanu, Roberta Anastase, în alte ţări au fost miniştri, oameni de stat… Pe mine mă deranjează ipocrizia oamenilor. Oamenii minimalizează un job, modellingul, moda, de parcă e rău. Ce, domnii aceştia nu poartă chiloţi? Nu se uită, oare, şi domnii şi doamnele din politică la lenjerie pe podium? Vă spun eu că se uită. (…) Oamenii să se uite în grădina lor, adică cei din Guvern. De ce nu i s-a dat dreptul să vorbească, să vedem ce poate? Chiar dacă are 28 de ani, putea să aibă o şansă. Chiar trebuie să avem numai burtoşi în Guvern? Nu ne e ruşine ca popor să gândim aşa?“, a răbufnit Cătălin Botezatu, prin telefon, în emisiunea „Teo Show“.

Andrei-Baciu
Andrei Baciu a fost înlăturat de pe lista propunerilor pentru Guvern, din cauza unor astfel de fotografii de modă.

„Şi cine a ieşit în stradă? Cine a cerut guvernul tehnocrat? Cine a făcut schimbarea? Tineretul... Tot el a făcut şi Revoluţia. Datorită lor, acum, s-a făcut o schimbare, un Guvern nou cu jocuri noi politice. Ce ne costa dacă îl lăsam un an să vedem ce face? Suntem un popor de oameni răi, care nu acordăm şanse nimănui, suntem frustraţi. Eu nu pledez pentru Andrei, ci pentru cauza şi pentru lumea modellingului, care este jignită. Un model munceşte ore întregi pentru o defilare de 10 minute, ca să lanseze trenduri după care domnii şi doamnele din Parlament se îmbracă“, a mai spus Botezatu în emisiunea lui Teo Trandafir.