Lifestyle

Cătălin Scărlătescu te provoacă la o altfel de cină!

Cătălin Scărlătescu te provoacă la o altfel de cină!

Mai mult decât un show, mai mult decât o cină! Este experienţa la care te invită să participi cel mai simpatic dintre chefi!

Chefs Experience te invită să iei parte la "immersive dinner", un concept nou şi interactiv ce îţi va surprinde toate simţurile! Practic, o experienţă multisenzorială greu de descris în cuvinte! Arome inedite, gusturi fusion, sunete şi fragmente muzicale special concepute de DJ şi sunetişti, proiecţii video pe suprafeţe neconvenţionale şi jocuri de lumini. Toate îmbinate într-un show unic, care vin să te provoace şi să-ţi ia cu asalt toate simţurile.

"Immersive dinner" este un concept foarte la modă în marile capitale ale lumii, de la Paris, la Londra, Stockholm ori New York! Iar unele sunt organizate chiar în săli de teatru sau în grădini botanice.

Pe 9 octombrie, celebrul Chef Cătălin Scărlătescu le dă întâlnire iubitorilor de show-uri gastronomice, dar şi de experienţe gourmet unice la această captivantă călătorie olfactivă, vizuală şi gustativă, pe care nu trebuie să o ratezi. Aşadar, ce faci marţi seară? Nu-i aşa că vii la “immersive dinner”, în restaurantul din Calea Floreasca nr. 55?

Detalii pe https://tinyurl.com/y88tantx

 
Modifică Setările