News

Cătălina Ponor NU intră în politică

Cătălina Ponor NU intră în politică

Gimnasta le-a dat un răspuns ferm celor de la PSD Constanţa, care o şi vedeau pe listele lor la alegerile parlamentare.

Catalina Ponor 40

După ce deputatul Mircea Titus Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, a afirma că gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei, paginile de socializare ale Cătălinei Ponor (29) au fost luate cu asalt.

Motiv pentru care multipla campioană s-a văzut nevoită să dea o declaraţie pe pagina ei oficială de Facebook: "Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere!".

Citeşte şi:

Cătălina Ponor a intrat în politică?

Astăzi, a venit şi răspunsul oficial pe care toată lumea îl aştepta şi care a fost publicat într-un interviu acordat vineri agenţiei de presă News.ro.

"Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor.

La ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro, Cătălina Ponor a fost singura reprezentantă a României în competiţie, reuşind calificarea într-o singură finală, la bârnă, unde a ocupat locul 7.

Sportiva română va reîncepe pregătirea la Complexul Sportiv Naţional «Lia Manoliu» din Capitală în luna octombrie, separat de restul lotului naţional, care se va antrena la Deva, în urma deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

Modifică Setările