News

Cătălina Ponor se căsătoreşte cu fostul soţ al Juliei Chelaru. Cei doi sunt împreună de doi ani

Cătălina Ponor se căsătoreşte cu fostul soţ al Juliei Chelaru. Cei doi sunt împreună de doi ani

Cătălina Ponor se căsătoreşte cu Bogdan Jianu, fostul soţ al Juliei Chelaru. Fosta gimnastă a primit inelul.

 „Azi am avut cea mai mare surpriză din viaţa mea! I-am zis «Da» bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieţii. Te iubesc, Bogdan”, a mărturisit fosta Ponor pe o reţea de socializare.

Cătălina şi actorul Bogdan Jianu au o relaţie de doi ani, dar se cunosc de 14 ani. Între ei există o diferenţă de vârstă de 18 ani, dar aceasta nu pare să fie un impediment în calea fericirii. Cătălina a mai avut o legătură cu Tommy Ramos, iar Bogdan a fost căsătorit cu Julia Chelaru.

”Cătălina şi Bogdan au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră. Iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi pentru Cancan.

 

Modifică Setările