Spectacole

Categorie VIP aproape sold-out pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului

La nici 3 săptămâni de la anunţul oficial al concertului Hugh Laurie With The Copper Bottom Band de la Sala Palatului, prima categorie de bilete este aproape epuizată.

Phoenix Entertainment are onoarea de a facilita prima întâlnire dintre Hugh Laurie şi publicul român. Carismaticul Doctor House din serialul cu acelaşi nume îşi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obişnuit. Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar şi pentru serialul “Dr. House”, cel mai de succes din toate timpurile.

Dupa lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, “Didn’t it rain” şi un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelanda, Hugh Laurie îşi extinde turneul mondial şi în Europa, în această vară. Actorul, scriitorul şi muzicanul împreună cu The Copper Bottom Band va susţine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

Modifică Setările