News

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, sărut pătimaş în vacanţă

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, sărut pătimaş în vacanţă

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood şi, recent, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas şi cei doi copii ai lor, Dylan şi Carys, au mai marcat încă o vacanţă de vis.

Duminică, actriţa în vârstă de 48 de ani a împărtăşit cu prietenii virtuali o fotografie de tip colaj din frumoasa vacanţă în Republica Dominicană, iar una dintre poze îi înfăţişează pe veşnic îndrăgostiţii Catherine şi Michael, îmbrăţişaţi, sărutându-se în apă. A scris ceva simplu, dar reprezentativ: "Familia", unul dintre cele mai de preţ lucruri din viaţa unui om. Fanii s-au grăbit să comenteze la fotografie, având numai cuvinte de laudă despre vedeta de la Hollywood şi familia ei: "Arăţi ca şi cum aţi petrecut un timp minunat! Nimic nu se compară cu familia".

O altă fotografie îi înfăţişează pe adolescenţii Carys de 14 ani şi Dylan de 17 ani, îmbrăţişaţi în apele albastre ca de cristal. Michael şi Catherine sunt căsătoriţi de 17 ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar diferenţa de vârstă de 25 de ani nu pare să fie un impediment pentru cei doi.

Foto: Instagram

Modifică Setările