Gossip

Câţi bani încasează Mihaela Rădulescu pentru „Românii au talent“?

Câţi bani încasează Mihaela Rădulescu pentru „Românii au talent“?

Pro TV-ul a făcut o mişcare curajoasă, invitând-o pe vedetă să ocupe un loc în juriul celui mai urmărit show de talente. Şi, pentru că se aşteptau ca acest sezon să fie unul savuros şi cu audienţe record, producătorii au investit masiv în asta.

Vă întrebaţi, poate, de ce locul lui Mihai Petre a fost luat de două vedete, şi nu doar de una singură? Producătorii vor spune că, în formula actuală, juriul este mai echilibrat, iar show-ul este mult mai captivant.

Iar când în scenă intră Mihaela Rădulescu, audienţa este asigurată. Cel puţin, asta spun cifrele, indiferent de discuţiile de culise, pro sau contra reacţiilor juratei din timpul concursului.

Aşa că e de aşteptat ca producătorii să fii plusat la capitolul onorariu, doar-doar vor asigura aceleaşi audienţe ca în anii trecuţi – dacă nu cumva să le şi doboare!

Prezent în platoul „WowBiz“, jurnalistul Mădălin Pribu a făcut o estimare a câştigurilor vedetei de televiziune, pe baza informaţiei potrivit căreia aceasta ar cere 5.000 €/h, ca prezentatoare la evenimente private, corporate. Astfel că, folosind acest principiu, Mihaela Rădulescu ar fi remunerată cu 10.000 €/ediţie, suma totală pe sezon ajungând la 100.000 €.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările