Lifestyle

Câţi bani risipeşte Monica Tatoiu în călătorii: ‘’Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Colecţionez emoţii profunde

Câţi bani risipeşte Monica Tatoiu în călătorii: ‘’Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Colecţionez emoţii profunde

Monica Tatoiu adoră să se plimbe prin lume de când a ieşit la pensie. Anul trecut, femeia de afaceri a văzut alături de soţul său nu mai puţin de 122 de oraşe, dar călătoria continuă.

Deşi este invidiată pentru excursiile bifate, Monica Tatoiu spune că ele nu sunt atât de costisitoare.

“Avionul costă în jur de 600-700 euro, merg cu economy Cazarea o iau pe termen lung şi mă costă cam 3000 euro/ lună. Maşina închiriată, 15 euro/zi, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant. Nu mergem în staţiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Şi ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Eu colecţionez emoţii profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux”’, spune Tatoiu pentru Ciao.ro.

În privinţa vaccinului, Tatoiu crede că cei cu adevărat în nevoie nu au nicio şansă.

“Momentan, se vaccinează doar miniştrii imberbi şi huidume cu bicepşi, care sunt „esenţiali”., chiar dacă ar plăti în avans…Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro şi anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administraţia centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară şi poimâine obligatorie.

Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiţioneze deplasările în ţările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condiţiile în care vaccinul nu este accesibil şi gratis pentru toată lumea”.

 

Modifică Setările