News

Catinca Roman, victima unui abuz sexual VIDEO

Catinca Roman, victima unui abuz sexual VIDEO

Sora Oanei Roman a surprins pe toată lumea când s-a raliat curentului #metoo şi a făcut dezvăluiri uluitoare.

În contextul în care tot mai multe actriţe de la Hollywood au declarat că au fost abuzate sexual de producătorul american Harvey Weinstein, Catinca Roman a făcut o dezvăluire similară, pe contul ei de socializare.

"Nici nu ştiu cu ce să încep: profesorul de la şcoală, care mă pipăia la meditaţii, muncitorii de pe stradă cu gesturile obscene, tipul dubios din autobuz care profita de aglomeraţie şi se lipeşte de tine făcându-şi simţite protuberanţele dezgustătoare sau şeful care se propunea de amant la întâlnirile în doi şi apoi mă submina în toate felurile posibile la întâlnirile cu întregul colectiv? Sunt multe de povestit... Trăim într-o societate cu mentalităţi medievale, greu de schimbat. Din acest motiv nu trebuie să mai tăcem!", a notat Catinca pe contul ei de Facebok.

Invitată în platoul emisiunii "Răi, da' buni", Catinca a spus că "chiar nu trebuie să tăcem şi am fost bucuroasă că s-a creat acest val de susţinere şi solidaritate între femeile din toată lumea pe acest subiect, care este unul extrem de sensibil şi care nu este o problemă numai în România".

"M-am referit, în primul rând, la cotidianul pe care-l trăiesc şi pe care-l trăieşte orice femeie din România, şi aici vorbesc despre fluierături pe stradă, comentarii cu tentă sexuale ş.a.m.d.", a explicat ea.

Referitor la profesorul care avea un comportament nelalocul lui, ea spune că "nu eram singura fată căreia i se întâmpla acest lucru, dar fiind o somitate în domeniu, iar noi fiind foarte mici la momentul respectiv, nimeni nu îndrăznea să spună. Eu am cerut să schimb profesorul la meditaţii, nici măcar nu am avut curajul să le spun alor mei."

Modifică Setările