News

Catrinel Menghia, lady in red la un eveniment monden

Catrinel Menghia, lady in red la un eveniment monden

MILAN, ITALY - MARCH 28: Catrinel Marlon attends Elisa Sednaoui Foundation and Yoox Net a Porter Event on March 28, 2017 in Milan, Italy. (Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images for Elisa Sednaoui Foundation)

În vârstă de 31 de ani, românca noastră Catrinel Marlon sau Menghia continuă să facă furori în lumea bună şi mondenă din Italia. Zilele trecute, frumosul model care locuieşte şi lucrează în Italia a făcut furori într-o rochie roşie lungă la un eveniment caritabil care a avut loc la Milano, organizat de fundaţia Elisa Sednaoui. Catrinel la un eveniment caritabil din Milano Bruneta şi-a pus în evidenţă silueta suplă cu ajutorul acestei rochii strânse pe mijloc, pe când detaliile din dantelă şi tăietura de la spate i-au dat un aer de rafinament sexy.

Catrinel a ales să-şi poarte părul coafat lejer, în timp ce machiajul a fost unul natural, aşa cum abordează românca, de obicei.

Lady in red
Românca este imaginea frumuseţii naturale

Alături de Mădălina Ghenea, model şi actriţă care va deveni în curând mamă, Catrinel este încă o româncă frumoasă care a reuşit să se impună în industria modei şi filmului din Italia. Curios este că cele două românce care fac furori în Cizmă chiar seamănă foarte mult.

Foto: Getty Images

Modifică Setările