News

Catrinel Menghia, superbă pe covorul roşu la Cannes! A impresionat cu apariţia sa

Catrinel Menghia, superbă pe covorul roşu la Cannes! A impresionat cu apariţia sa camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

attends the screening of "Yomeddine" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 9, 2018 in Cannes, France.

Anul acesta, românca noastră s-a numărat printre vedetele de top care au luat parte la Festivalul de Film de la Cannes. Catrinel a avut o apariţie răvăşitoare pe covorul roşu, iar ţinuta sa a atras toate privirile celor din jur.

foto: Getty Images

Deşi se spune că este o gafă să porţi roşu pe covorul roşu, Catrinel Menghia demonstrează contrariul. Fotomodelul şi actriţa de origine română a îmbrăcat o rochie roşie, amplă, cu care a reuşit să capteze privirile tuturor celor din jur, la premiera filmului ”Yomeddine”.

Rochia, care era fără umeri şi avea talia marcată cu pietre sclipitoare, a fost semnată de Alberta Ferretti, şi i-a venit ca turnată, lăsându-i la vedere picioarele tonifiate, bronzate şi lungi. Modelul a avut grijă să-şi accesorizeze ţinuta cu bijuterii Chopard, preţioase şi sclipitoare.

Nouă ne-a plăcut, vouă?

Modifică Setările