News

Catrinel Sandu: "Am mers amândoi pe acelaşi drum, dar paralel" VIDEO

Catrinel Sandu: "Am mers amândoi pe acelaşi drum, dar paralel" VIDEO

Cu câteva luni înainte de a-şi anunţa divorţul de tenismanul Gabriel Trifu, fosta "bebeluşă" dădea unele indicii cu privire la situaţia din căsnicia ei, chiar dacă voalat.

Când a venit în ţară, Catrinel Sandu a vorbit deschis despre sex, mariaj, avere, visul american şi foşti parteneri, la un pahar de vin cu Ela Voineag, în exclusivitate pentru emisiuna "Xtra Night Show".

"Suntem de 13 ani împreună şi de 11 ani căsătoriţi. Wow, mă ia cu transpiraţii numai când mă gândesc", îi spunea Catrinel Sandu în vară Elei Voineag.

"Nu cred că există o reţetă a succesului. Cred că fiecare relaţie, căsnicie este o loterie, din toate punctele de vedere. Cred că evoluează. Eu am ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani şi nu mi-e ruşine s-o spun, la care nu mă mai deranjează lucrurile, nu-mi mai pierd vremea nici cu oamenii care nu merită, nici timpul pe mici nimicuri. (...) Oamenii evoluează, se schimbă, îşi doresc alte lucruri, ajung la un prag al vârstei la care îşi dau seama că am mers amândoi pe acelaşi drum, dar în loc să mergem pe unul singur am mers paralel, ceea ce înseamnă că ne-am cam dezvoltat şi paralel, din multe alte puncte de vedere."

Întrebată cum e viaţa sexuală într-un cuplu care este împreună de peste 13 ani şi care are şi doi copii, Catrinel Sandu a răspuns că: "Cred că fiecare femeie nu trebuie să uite să se respecte pe ea. Cred că femeile, În momentul în care se căsătoresc şi au copii, uită să mai fie femei, să mai fie feminine, să mai fie cochete, să se mai joace - joacă în adevăratul sens al cuvântului. (...) Să fim serioşi, bărbaţii sunt bărbaţi şi fiecare dintre ei are o tresărire mică când simt că sunt stimulaţi de persoana de lângă ei. Totul ţine de creier, totul pleacă de acolo. E greu, îţi dai seama, că nu-ţi mai vine să zici: "Hai, iubi, că ai terminat jobul şi eu sunt acasă şi..."  Dar ei doi trebuie să nu uite să fie cuplu, asta e foarte important. Eu nu zic că eu nu fac chestia asta, că şi noi am uitat demult de chestia asta, dar cred că ăsta e cel mai important lucru ca să ţii o relaţie, să nu uite că cei doi sunt întâi un cuplu şi mai apoi părinţi şi aşa mai departe."

Interesant a fost şi răspunsul ei la întrebarea "Ce te-ai face dacă ai afla că soţul tău te înşală?": "Niciodată n-am zis: "Vai, săraca! Mie n-ar putea să mi se întâmple aşa ceva niciodată". Nu există! Oricui, şi mie, şi ţie, şi lui, şi lui, şi vouă şi oricui i se poate întâmpla chestia asta."

Modifică Setările