News

Ce a declarat Michael Phelps că va face după retragere?

Ce a declarat Michael Phelps că va face după retragere?

„S-a terminat, s-a terminat, s-a terminat. Şi de data asta vorbesc serios.“ Nu este prima dată când Michael Phelps ne ameninţă că va spune Adio competiţiilor din bazinul de înot.

După ce a câştigat cinci medalii de aur şi una de argint la Olimpiada de la Rio, cel mai medaliat sportiv din toate timpurile le-a dat fanilor această veste neplăcută. Nu e prima dată când Phelps ameninţă cu retragerea, a mai făcut asta în 2012, însă se pare că, de data aceasta, pasul este unul definitiv, căci americanul a ajuns la 31 de ani.

michael phelps
Michael Phelps, la Rio cu fiul său

„Voiam să mă întorc în bazin şi să-mi termin cariera aşa cum visam. Ce s-a întâmplat aici a fost cireaşa de pe tort“, a declarat Michael după ce şi-a terminat probele de înot.

Chiar dacă Phelps susţine că va rămâne implicat în nataţie, îşi propune să se dedice familiei sale, şi anume logodnicei Nicole Johnson şi băieţelului lor, Boomer, în vârstă de trei luni.

michael phelps fiu 1
Nicole, logodnica lui Michael, cu Boomer în braţe, alături de mama campionului

Un Boomer pe care l-am putut vedea în tribunele competiţiei de înot, în braţele mamei sale, în timp ce tatăl câştiga probă după probă în bazin.

„Începe un nou capitol în viaţa mea, în care vreau să construiesc o familie cu Nicole“, a declarat Michael presei americane, după ce aventura de la Rio i-a îmbogăţit palmaresul până la 28 de medalii, dintre care 23 de aur.

Acum, Michael se pare că are de gând să mai facă şi alţi copii, campionul dorindu-şi în special o fetiţă.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 08:  Michael Phelps of the United States competes in the second Semifinal of the Men's 200m Butterfly on Day 3 of the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Aquatics Stadium on August 8, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil.    (Photo by Adam Pretty/Getty Images)
Phelps, în acţiune la Rio
Modifică Setările