Fashion

Ce-au în comun Mariah Carey şi Madonna?

Ce-au în comun Mariah Carey şi Madonna?

În afara faptului că sunt staruri internaţionale şi că au cariere de nezdruncinat, Mariah Carey şi Madonna mai au un lucru comun. Unul nu tocmai de bonton.

foto: hepta, arhivă OK!

Ieri, Madonna şi-a făcut apariţia pe Madison Avenue, în New York, la un eveniment public pentru a-şi promova noua gamă de cosmetice ”MDNA SKIN”. Odată cu această apariţie am putut observa un detaliul al ţinutei sale, pentru care a făcut o adevărată obsesie, asemenea colegei sale de breaslă, Mariah Carey.

Madonna are o obsesie pentru ciorapii de plasă

V-aţi dat seama despre ce e vorba? Dacă nu, vă spunem noi! E vorba despre ciorapii plasă, pe care insistă să-i poarte în diferite outfituri, indiferent de ocazie. Aşa se face că am văzut-o pe Madonna purtându-i pe scenă - în timpul concertelor, pe stradă - în timpul ei liber şi, evident, la evenimente publice, aşa cum s-a întâmplat ieri când a asortat un costum all-red cu o pereche de ciorapi plasă şi nişte pantofi negri.

Şi cu alte ocazii...

Aşa face şi Mariah Carey, care poartă aceşti cirapi de plasă oricând, oricum. Am văzut-o cu ei chiar şi la sală, unde – sperăm noi – a făcut doar un shooting. Şi, desigur, pe scenă şi la ieşiri romantice în oraş, că doar îi vin atât de bine...

Modifică Setările