Vedete

Ce bine arată soţia lui Marcel Pavel la 49 de ani! Cum s-a îndrăgostit de artist

Ce bine arată soţia lui Marcel Pavel la 49 de ani! Cum s-a îndrăgostit de artist

Sunt de 27 de ani împreună, iar povestea lor pare desprinsă dintr-un film. Violeta a venit din Rusia pentru a profesa în România ca balerină. La un spectacol, l-a cunoscut pe Marcel, iar după patru luni formau deja un cuplu. ”L-am cunoscut în ’92. Uite, şi atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, spune Violeta pentru  femeide10.ro.

La un moment dat, au fost la un pas de despărţire, dar soarta a decis altceva.

„Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, povesteşte Violeta.

Astăzi, nu şi-ar putea imagina viaţa fără jumătatea ei. ”Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul şi ajutorul, stâlpul casei”.

La 48 de ani, Violeta îşi păstrează formele din tinereţe şi are aceeaşi condiţie fizică.

 

Modifică Setările