Vedete

Ce cadou inedit a primit Irina de la Răzvan Fodor: ''Mi-e şi frică să îi port pe stradă''

Ce cadou inedit a primit Irina de la Răzvan Fodor: ''Mi-e şi frică să îi port pe stradă'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Irina Fodor a primit un cadou inedit din partea soţului său, Răzvan Fodor. Prezentatoarea a ţinut să le împărtăşească prietenilor virtuali cum a surprins-o Răzvan, nu cu diamante, ci cu o pereche de târlici.

“În sfârşit, mi s-a întors soţul acasă de peste mări şi ţări. Normal că nu a venit cu mâna goală, că altfel îl trimite Ţuca înapoi de unde a venit. Aşa că mi-a cumpărat ceva care ştia clar că mi se potriveşte.
Diamante? Neah, cine are nevoie de pietrele alea reci? Lenjerie cu dantelă? (din aia de prinţese, de pus pe pat, nu vă gândiţi la prostii) Mai bine nu. Doamne fereşte, dacă nu nimerea culoarea? Parfumuri unice, stoarse din piele de subraţ de dinozaur? Nu, că soţia merge mai pe clasic, pe simplu, aşa.
Şi-a bătut omul capul, până a găsit cadoul ideal. Mi-a luat o pereche de...TÂRLICI DE NIŞĂ. 
TÂR-LICI, aţi auzit bine. Haut couture, ce să mai! Mi-e şi frică să îi port pe stradă, să nu mă umfle poliţia modei.
Nu mai spun de modelul de pe ei. Am impresia că Fodor încă mai crede că am 19 ani, ca atunci când m-a cunoscut. Ceea ce nu e neapărat rău, dacă mă gândesc un pic.
Mulţumesc mult, mă, iubirea mea! Gestul contează!
Ps: Pe parcursul acestei postări, nici un soţ nu a fost rănit’’, a mărturisit Irina.

 

Comentarii

Modifică Setările