News

Ce dietă urmează Amalia Năstase după ce s-a îngrăşat câteva kilograme: "Am ţinut şi eu, dar şi Răzvan. Suntem foarte mulţumiţi"

Ce dietă urmează Amalia Năstase după ce s-a îngrăşat câteva kilograme:  "Am ţinut şi eu, dar şi Răzvan. Suntem foarte mulţumiţi"

Amalia Năstase s-a îngăşat în timpul izolării şi a decis să ia rapid măsuri. Ba mai mult, şi-a supus partenerul de viaţă aceluiaşi tratament, aşa a ajuns Răzvan să urmeze cu stricteţe un regim.

 „În autoizolare şi eu m-am îngrăşat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. Dar nu chiar post negru. E ca şi cum cinci zile tu nu mănânci de fapt nimic. M-a ajutat foarte mult şi am slăbit astea patru kilograme. Primeşti o cutie cu alimente şi, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de către nutriţionişti. Eu am ţinut de luni până vineri şi atunci în weekend mi-a fost mai uşor. Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poţi să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dai o perioadă de odihnă sistemului tău digestiv. Am ţinut şi eu, şi Răzvan şi suntem foarte mulţumiţi, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie. Oricum, eu nu mănânc din prăjiturile pe care le fac’’, a spus Amalia Năstase pentru Libertatea.

Modifică Setările