News

Ce este fericirea? Răspunsul inedit dat de Irina Margareta Nistor

Ce este fericirea? Răspunsul inedit dat de Irina Margareta Nistor

Irina Margareta Nisor , cel mai cunoscut critic de filme din ţara noastră, dar şi prezentatoare la Happy Channel, a mărturisit ce reprezintă pentru ea fericirea: pasiunea sa de o viaţă, filmele.

„Fericirea? Să fac un perpetuum ocol al Pământului, în zbor, la first class, şi să văd filme aproape non-stop. Din când în când să mai cobor, pentru scurtă vreme, să trag la Ritz, pe Pământ, ca să vizitez ceea ce mi-a fost interzis 32 de ani, până în ’89. Şi într-o bună zi să ajung pe Planeta Marte, unde am aflat că au gheaţă, dar mai aştept să se anunţe că au găsit cafea şi condimente, dintre cele mai iuţi“, a spus Irina Margareta Nistor.

În ciuda programului încărcat pe care îl are, îndrăgitul critic de film face tot posibilul să îmbine utilul cu plăcutul şi să petreacă timp alături de oameni dragi: „Nu plec în vacanţă. În copilărie doar îmi plăcea, acum numai cu treabă. Asta pentru mine este o vacanţă perpetuă, pentru că aşa îmi construiesc scenariul vieţii mele. Am noroc de mulţi prieteni şi, dacă merg cu ei, sigur îi târăsc la filme, şi ritmul meu o să-i intrige“.

Modifică Setările