Vedete

Ce face în prezent Răzvan de la „Insula iubirii“? Iată cu ce se laudă şi cu cine se fotografiază!

Ce face în prezent Răzvan de la „Insula iubirii“? Iată cu ce se laudă şi cu cine se fotografiază! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În cele mai recente ediţii ale emisiunii „Insula iubirii“, concurentul care pare a fi în centrul atenţiei lui Radu Vâlcan este Răzvan, partenerul lui Cati.

După ce Andreea a părăsit emisiunea difuzată de Antena 1, ispita George s-a reorientat şi cea pe care a pus ochii este Cati. Din câte se pare, cei doi s-au înţeles de la primele conversaţii, astfel că acum petrec tot mai mult timp împreună, iar imaginile cu ei doi au ajuns şi la Răzvan.

Vizibil iritat de ceea ce se întâmplă între George şi Cati, Răzvan de la „Insula iubirii“ a afirmat că acesta este motivul pentru care el nu are încredere în femei. Mai mult decât atât, chiar Cati a afirmat, în cadrul unei discuţii cu Hanne, că relaţia cu Răzvan se va termina după încheierea emisiunii.

În prezent, Cati şi Răzvan nu ar mai fi împreună, iar concurentul de la „Insula iubirii“ se laudă pe Instagram cu noua lui maşină şi se fotografiază alături de diferiţi cântăreţi de manele, dar şi cu Dorian Popa.