News

Ce face Ionuţ de la „Insula iubirii“? Iată cum arată acum concurentul care se visează ispită

Ce face Ionuţ de la „Insula iubirii“? Iată cum arată acum concurentul care se visează ispită camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În cel mai nou sezon al emisiunii „Insula iubirii“, unul dintre concurenţi, Ionuţ, a ieşit în evidenţă prin comportament, însă şi prin faptul că a recunoscut public că vrea ca în sezonul viitor să participe din nou la emisiune, dar din postura de ispită.

Ionuţ de la „Insula iubirii“, care a ajuns în Thailanda alături de Mirela, de partenera lui, nu s-a ferit să le spună reporterilor că, în momentul de faţă, cea mai uşoară cale de a ajunge la emisiunea de la Antena 1 era să fie concurent. Cea care l-a dat prima de gol pe Ionuţ a fost chiar iubita lui, care a afirmat că el visează să devină celebru.

În ediţia de luni seară, Ionuţ de la „Insula iubirii“ a fost întrebat dacă ar accepta ca în sezonul viitor să fie ispită, iar el a răspuns, fără să stea pe gânduri, că da. La auzul acestor vorbe, dar şi din cauza imaginilor pe care le-a văzut cu el, Mirela a anunţat public că se desparte de el şi că se consideră o femeie singură şi liberă.

Şi, pentru că Ionuţ se visează ispită, el postează pe reţelele de socializare fotografii prin care vrea să demonstreze că este un magnet pentru femei. Până în prezent, el are pe Instagram aproape 20.000 de fani şi primeşte la fiecare fotografie mii de like-uri. Iar în niciuna dintre imagini nu este alături de Mirela, cea alături de care a ajuns în Thailanda!