Vedete

Ce face şi cum arată Oase după „Asia Express“? Şi-a deschis o afacere cu banii câştigaţi

Ce face şi cum arată Oase după „Asia Express“? Şi-a deschis o afacere cu banii câştigaţi camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În acest an, odată cu cel mai recent sezon „Asia Express“, publicul a făcut cunoştinţă cu Oase, cel mai bun prieten al lui CRBL.

Apreciat de public pentru umorul lui, dar şi pentru modul în care s-a dedicat pentru a duce la bun sfrâşit probele din competiţie, Oase a devenit rapid o vedetă. El şi CRBL au reuşit să şi câştige „Asia Express“, iar după terminarea show-ului de la Antena 1, Oase a afirmat că îşi doreşte să aibă propriul lui bar.

Cu acest gând în cap şi cu banii de la „Asia Express“ în cont, prietenul lui CRBL s-a pus pe treabă şi, după o vară întreagă în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip şi mobilier, a venit momentul să îşi vadă visul cu ochii: Kuma este numele barului pe care Oase l-a deschis zilele trecute în centrul Capitalei.

„Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică“, a spus Oase.

În ceea ce priveşte amenajarea interioară, barul a fost personalizat de cei apropiaţi: „Tablourile de pe pereţi sunt făcute de prietenii mei şi de iubita mea. Chiar m-am dorit să fie un loc exact aşa cum îmi place mie, un loc pentru distracţie şi bună dispoziţie, pentru că asta mă caracterizează“.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările